З 21 по 23 листопада на фізико-математичному факультеті відбувся попередній захист кваліфікаційних робіт студентів, які навчаються за другим (магістерським) рівнем вищої освіти зі спеціальності 014 Середня освіта (Трудове навчання та технології) по кафедрі теорії і методики технологічної підготовки, охорони праці та безпеки життєдіяльності.

001

Цього року випускається 39 магістрантів, а тому попередній захист був організований за графіком у 3 дні з урахуванням побажань студентів. Для  випускників, які не мали змогу виступити з презентацією роботи протягом робочих днів, кафедра організувала попередній захист у вихідний день суботу (23.11.19). Змістовно наповнені практичним змістом були виступи Босої Т.Ю. про автоматизоване вишивання одягу (керівник проф. Єжова О.В.), Кудревич І.О. про технології печворк у «Швейній справі» (керівник докторант Чистякова Л.О.), жваве обговорення викликала тема Чернухи М.П. про застосування 3 D друку в проектно-технологічній діяльності старшокласників (керівник ст. викладач Щирбул О.М.), цікавими також були презентації Сергійчука О.В. (керівник ст. викладач Гринь Д.В.), Батрак І.М. (керівник доц. Ткачук А.І), Травенко Л.О. (керівник доц. Царенко О.М.), Моцаренко М.Ю. (ст. викладач Царенко І.Л) та ін.

002 003

Це було передостаннє випробування готовності студентів магістратури до захисту результатів своїх науково-методичних досліджень перед державною екзаменаційною комісією, до якого майже всі випускники підійшли відповідально.

004 005

Інформацію підготували доцент Рябець С.І. та старший лаборант Крамаренко Н.М.