t125 березня 2017 року відбувся I етап 
Всеукраїнської студентської олімпіади з програмування

 

У Центральному регіоні у змаганнях взяли участь 117 команд 21 вищого навчального закладу, у тому числі І-ІІ рівня акредитації, та поза конкурсом 19 команд загальноосвітніх шкіл з Дніпропетровської, Кіровоградської, Полтавської та Черкаської областей України. 

Загальна інформація

ІI етап Всеукраїнської студентської олімпіади з програмування у Центральному регіоні відбудеться у суботу 17 вересня 2016 р. у Кіровоградському державному педагогічному університеті імені Володимира Винниченка.

До участі в ІI етапі запрошуються команди Кіровоградської, Дніпропетровської, Полтавської та Черкаської області, які брали участь у I етапі, та були допущені за квотами регіону (максимум 40 команд). Кращі команди Цента отримують право участі у ІІI етапі Олімпіади у першій (1/2 фіналу першості світу ACM ICPC) або у другій лізі.

t1

acm

International Collegiate Programming Contest

 

Загальна інформація

t116 квітня 2016 року відбувся I етап Всеукраїнської студентської олімпіади з програмування

 

У Центральному регіоні у змаганнях взяли участь 114 команд з 20 університетів та поза конкурсом 45 команд загальноосвітніх шкіл та коледжів з Дніпропетровської, Кіровоградської, Полтавської та Черкаської областей України.