Студенти-математики 3 курсу бакалаврського освітнього рівня під керівництвом доцента кафедри математики Нічишиної Вікторії Вікторівни підготували повідомлення про видатних математиків і цікаві факти з історії розвитку математики та презентували інформацію на основі комунікаційної платформи ZOOM у дистанційному режимі серед інших заходів Тижня фізико-математичного факультету.

001

Зокрема, Левицький Ярослав,

002

Томчук Андрій

003

та Теренчин Богдан підготували презентацію про життєвий шлях та вагомий вклад у науку відомого вченого Франсуа Вієта (презентація 1)

П’ятигора Марія та Нікіфоренко Діана

004

запропонували цікаве повідомлення про число Пі –  історію його розрахунків, Міжнародний день числа Пі, традиції на День числа Пі та пам’ятники числу Пі (презентація 2).

Мулик Ірина підготувала повідомлення про короля математиків Карла Фрідріха Гаусса, його праці та внесок у різні галузі науки (презентація 3).

Сліпченко Анастасія

005

та Фатич Ольга

006

підібрали різні цікаві факти про математику (презентація 4).

Леськів Ірина

007

та Мохур Єлизавета

008

повідомили ще про одного відомого вченого в галузі математики та механіки Боголюбова Миколу Миколайовича (презентація 5).

А Попруга Тетяна

009

та Блажко Вероніка

010

продемонстрували чудові застосування математики, зокрема, проілюстрували «золоте співвідношення» у природі, астрономії, географії, анатомії, архітектурі, веб-дизайні, мистецтві та музиці (презентація 6).

Захід виявився цікавим та пізнавальним!

Запрошуємо усіх, хто цікавиться математикою та усіх бажаючих приєднатися до нашого екскурсу та ознайомитися з повним змістом презентацій студентів фізико-математичного факультету!