Викладачі кафедри теорії і методики технологічної підготовки, охорони праці та безпеки життєдіяльності Богомаз-Назарова С.М.Єжова О.В., Куценко Т.В.Рябець С.І. та завідувач Садовий М.І. здійснили профорієнтаційну поїздку до міст Жовті Води, Олександрію та Знам’янку, де зустрічались з випускниками ЗНЗ, ПТУ та педагогічних коледжів. В Жовтих Водах проф. Садовий М.І. та доц. Рябець С.І. проінформували майбутніх молодших спеціалістів-вчителів про освітньо-професійні програми ЦДПУ ім. В. Винниченка, за якими можна продовжити навчання для здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти галузі знань Освіта/Педагогіка за скороченим терміном навчання. При цьому наголошувалось на перевагах навчання саме в педагогічному університеті, де є всі необхідні освітні умови: досвідчений професорсько-викладацький склад, достатня матеріально-технічна база, інформаційно-бібліотечний супровід, належні побутові умови, різноманітні засоби для спортивних вподобань і проведення дозвілля тощо.

001002

Старші викладачі кафедри Куценко Т.В. і Богомаз-Назарова С.М. провели профорієнтаційну роботу в школах міста Олександрія: ЗНЗ І-Ш ступенів № 2 ім. М.Горького, ЗНЗ І-ІІ ступенів № 7, НВК " ЗНЗ І-ІІІ ступенів №9 - спеціалізована школа, ЗНЗ І - ІІІ ступенів № 10, НВК "Олександрійський колегіум - спеціалізована школа", Олександрійcький НВК (ЗНЗ І-ІІ ст. №17-ліцей). Учням була надана інформація про умови вступу за сертифікатами ЗНО та можливостями нарахування додаткових балів до оцінки одного з предметів у сертифікаті зовнішнього незалежного оцінювання за результатами Всеукраїнських олімпіад університету із предметів математика, фізика, хімія, біологія.

003004

Також відбулася зустріч з випускниками Олександрійського педагогічного коледжу імені В.О.Сухомлинського на якій вони дізнались умови продовження навчання в університеті за спеціальностями 014 Середня освіта (Трудове навчання та технології), 015 Професійна освіта (Технологія виробів легкої промисловості), 015 Професійна освіта (Комп’ютерні технології).

005006007