11 грудня 2018 року на фізико-математичному факультеті відбулися збори трудового колективу. На порядку денному було 2 питання:

1) звіт декана факультету про виконану роботу протягом періоду: 19.12.2017 р. – 11.12.2018 р.;

2) про результати перевірки факультету.

001

Першим слово взяв голова зборів трудового колективу, доцент кафедри математики Яременко Юрій Вікторович, який ознайомив колектив з питаннями, які виносяться на збори та запропонував обрати секретарем зборів доцента кафедри математики Нічишину Вікторію Вікторівну і лічильну комісію у складі трьох осіб: доцента кафедри прикладної математики, статистики та економіки Гуртового Валерія Юрійовичадоцента кафедри фізики та методики її викладання Сірика Едуарда Петровича та доцента кафедри теорії та методики технологічної підготовки, охорони праці та безпеки життєдіяльності Рябця Сергія Івановича.

002

Далі виступив декан фізико-математичного факультету, доктор історичних наук, професор кафедри математики Ріжняк Ренат Ярославович, який доповів про виконану роботу за звітний період:

  • успішно проведено набір у магістратуру, щодо бакалаврату – порівняно з іншими закладами вищої освіти наш факультет зробив непоганий набір студентів, але хотілося б, щоб кількісна чисельність була більшою;
  • є сайт факультету, а також ведуться сторінки у соціальних мережах, які постійно поповнюються інформацією;
  • у 2018 році започатковано збірник наукових праць молодих учених фізико – математичного факультету ЦДПУ імені В. Винниченка «Наукові записки молодих учених», який має свідоцтво про державну реєстрацію друкованого засобу інформації та Міжнародний стандартний серійний номер ISSN;
  • проводиться громадська робота, студенти активно готують нові заходи на факультеті, на які Ренат Ярославович попросив колег частіше приходити та підтримувати студентів.

003

Декан фізико-математичного факультету подякував потужному фізико-математичному факультету за довіру.

Також Ріжняк Ренат Ярославович коротко оголосив результати перевірки:

  • загалом факультет пройшов перевірку нормально. Навчальний процес проходить планомірно і забезпечений відповідною документацією та позитивним настроєм викладачів і студентів;
  • особливу увагу приділив ліцензійним умовам впровадження освітньої діяльності, які затверджені Кабінетом Міністрів України та попросив викладачів серйозніше ставитись до їх виконання.

Розширено питання перевірки буде розглянуто 26 грудня на вченій раді фізико-математичного факультету, де виступатимуть проректор з науково-педагогічної роботи Клоц Євген Олександрович та завідувач навчально-методичного відділу Харченко Сергій Петрович.

004005006

Після завершення виступу декана факультету, голова трудового колективу висловив подяку Ренату Ярославовича від усього факультету за хорошу наукову, методичну, навчальну та громадську роботи та запросив усіх присутніх до голосування щодо схвалення роботи Ріжняка Р.Я. на посаді декана за звітний період. Після підрахунку кількості голосів лічильна комісія оголосила результати. Зареєстрованих 56 чоловік з них: за – 53, проти – 2 та 1 утримався. Присутні затвердили результати голосуванням.

007

Наостанок слово взяв голова профспілки фізико-математичного факультету, доцент кафедри теорії та методики технологічної підготовки, охорони праці та безпеки життєдіяльності Царенко Олександр Миколайович, який повідомив, що святкування Нового Року на фізико-математичному факультеті відбудеться 29 грудня 2018 року о 14 годині та запросив усіх присутніх.