13 червня 2018 року відбувся державний екзамен у останніх студентів заочної форми навчання спеціальності 6.040201 Математика*.

На початку державного екзамені студентів привітав із останнім екзаменом та побажав успіхів в його здачі декан фізико-математичного факультету Ріжняк Ренат Ярославович.

2

Згідно наказу ректора Центральноукраїнського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка була затверджена державна екзаменаційна комісія у такому складі: Яременко Юрій Вікторович – доцент кафедри математики, кандидат фізико-математичних наук, голова ДЕК; Ключник Інна Геннадіївна – доцент кафедри математики, кандидат фізико-математичних наук, секретар; Кушнір Василь Андрійович – завідувач кафедри математики, доктор педагогічних наук, професор, екзаменатор; Нічишина Вікторія Вікторівна – доцент кафедри математики,кандидат фізико-математичних наук, екзаменатор; Ізюмченко Людмила Володимирівна – доцент кафедри математики,кандидат фізико-математичних наук, екзаменатор; Краснощок Інна Петрівна – доцент кафедри педагогіки та освітнього менеджменту, кандидат педагогічних наук, екзаменатор; Ржевська-Штефан Злата Олександрівна – доцент кафедри соціальної педагогіки та психології, кандидат психологічних наук, екзаменатор.

3

На екзамені студенти показали високий рівень знань і вмінь з основних курсів математики, методики її викладання, педагогіки та психології. Вони вільно виражали власні думки, робили правильні висновки, логічно й повно будували відповіді на запитання.

Результати державного екзамену: 30,8% - відмінно, 61,5% - добре та 7,7% - задовільно. У підсумку якість – 92,3%. Екзамен пройшов у привітній та спокійній атмосфері.

4

Після оголошення результатів Юрій Вікторович привітав студентів з успішним складанням останнього екзамену та оголосив про присвоєння випускникам кваліфікації вчителя математики.

Вручення дипломів випускника відбудеться 30 червня 2018 року.

5

А ми бажаємо студентам успіхів на життєвому шляху та запрошуємо до вступу в магістратуру на фізико-математичний факультет.

678