Доценти кафедри теорії та методики технологічної підготовки, охорони праці та безпеки життєдіяльності Оксана Абрамова, Наталія Манойленко, Наталя Мироненко, Ольга Пуляк долучилися до роботи V-тої всеукраїнської конференції «Uni-Biz Bridge» зі співпраці бізнесу та освіти, що тривала 4 дні (26-29 серпня 2020 року).

Основними темами заходу стали освітній процес та дуальна освіта в умовах онлайн. Конференція зібрала велику аудиторію учасників для яких було запропоновано ознайомитися із доповідями та обговорити актуальні теми:

v    Нові навички, знання, вміння працівників в онлайн режимі.

v    Ефективність презентації.

v    Мотивація команди/студентів в онлайн-режимі (на прикладі команди компанії).

v    Організація та оцінка ефективності віддаленої роботи.

v    Як оцінити студента в режимі онлайн.

v    Інструменти для покращення ефективності дистанційного навчання (Google Classroom, Moodle).

12

По завершенні конференції О. АбрамоваН. Манойленко, Н. МироненкоО. Пуляк долучилися до панельної дискусії «Дуальна освіта в онлайн-режимі» за участі представників компаній-учасників конференції.

Викладачі вже неодноразово приймали участь у подібних заходах, підсумки яких аналізуються та результати упроваджуються у освітній процес на фізико-математичному факультеті. Із матеріалами доповідей від бізнесу, компаній роботодавців вони ознайомлюють студентів спеціальностей Професійна освіта (Технологія виробів легкої промисловості)Професійна освіта (Цифрові технології)Середня освіта (Трудове навчання та технології).

Організатор конференції «Uni-Biz Bridge», компанія UGEN, регулярно пропонує молоді різні можливості від роботодавців: залучає до проєктів від бізнесу; влаштовує ярмарки вакансій; проводить бізнес-тури у компанії-партнери; організовує тренінги, конференції, семінари; допомагає у побудові власного бренду тощо. Наші студенти також приєднуються до таких заходів, зокрема, студентка 2 курсу спеціальності Професійна освіта (Технологія виробів легкої промисловості) Руслана Момот взяла участь у проєкті «UGEN Challenge IT Online» (7-11 вересня). У рамках проєкту, окрім інших корисних для молоді тем, учасників ознайомили із методом Асесмент центр, який використовується для оцінки soft skills при відборі кандидатів на роботу або стажування.

3456