22 травня 2019 року за сприяння викладачів кафедри теорії та методики технологічної підготовки, охорони праці та безпеки життєдіяльності на фізико-математичному факультеті Центральноукраїнського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка була проведена науково-практична лабораторія «Інноваційний підхід до процесу надання якісних освітніх послуг у напрямку безпеки життєдіяльності та охорони праці в загальноосвітній школі» для учителів Знам’янського району.

001002

Учасників науково-практичної лабораторії привітали декан факультету, проф. Р.Я. Ріжняк та завідувач кафедри теорії та методики технологічної підготовки, охорони праці та безпеки життєдіяльності, проф. М.І. Садовий.

003004005

Далі учасники лабораторії мали змогу прослухати цікаві доповіді та ознайомитися з презентаціями науково-практичних наробок викладачів та студентів фізико-математичного факультету:

006007

  1. Використання елементів STEM-освіти в освітньому процесі (доповідач: к.пед.н., доц., докторант О.С.Кузьменко);

008009

  1. Психолого-емоційні чинники виживання в екстремальних ситуаціях (доповідач: к.пед.н., доц. О.В. Пуляк).

Студент спеціальності: 015 Професійна освіта (Комп’ютерні технології) Залевський Андрій презентував створеного ним спільно зі своїми колегами робота Ладифі, пояснив його будову та потенційні можливості (наук. кер.: к.пед.н., доц. О.М. Трифонова).

Також для вчителів була поведена екскурсія до бомбосховища на тему «Абетка цивільного захисту» (доповідач: О.В.Пуляк) та до Музею історії техніки (доповідач: В.В. Котяк), що став візитівкою фізико-математичного факультету.

010011012

За підсумками роботи лабораторії всі її учасники обмінялися враженнями та розповіли про свій педагогічних досвід.

Інформацію підготувала доцент О.М.Трифонова.