14 квітня 2016 року на фізико-математичному факультеті традиційно проходив щорічний конкурс чоловічої краси та мужності «Містер Фізмат 2016». Організатором заходу виступила студентська рада фізико-математичного факультету. Цього року конкурс проводився у новому форматі. Креативні ідеї, спільний виступ викладачів й студентів, підтримка студентів інших факультетів – все це стало справжнім шоу, позитивні емоції від якого отримали й учасники, й глядачі.

2

Почався концерт несподівано – виступом зміненого складу рок-гурту факультету, адже разом із студентами – Ярмоленком Андрієм (бас-гітара), Шевченком Русланом (соло-гітара), Мишком Єгором – керівником гурту (барабани) та студентом мистецького факультету Воєводою Олександром (вокал) – до складу рок-команди увійшли викладачі – доцент Кононенко Сергій Олексійович (ритм-гітара) та доцент Присяжнюк Олена Віталіївна (клавіші). Так що все почалося із приємного сюрпризу.

3

У конкурсі взяли участь 6 учасників – студентів першого курсу, для яких підготували різноманітні завдання: «Візитка» (у вигляді дефіле в діловому стилі), «Інтелектуальний», «Коронний номер», в якому студенти мали змогу показати свої таланти та улюблений конкурс дівчат – «Конкурс купальників».

4

Всі учасники дуже відповідально й натхненно поставилися до підготовки та участі у конкурсі. Кожен конкурсант проявив себе з найкращої сторони, був неймовірний по-своєму! Старобор Ігор виконав дуже чуттєве соло на гітарі; Бородач Віталій заспівав романтичну пісню; Ружин Олексій продемонстрував вправність у бойових мистецтвах так, що у глядачів перехопило подих; Арапов Дмитро за підтримки чисельних друзів виконав запальний брейк; Анастасій Сергій виконав пісню, заполонивши серця глядачок; Туркулець Андрій продемонстрував свій талант до імпровізації.

5

Учасників конкурсу підтримали на сцені студенти різних факультетів, серед них запальна та весела студентка мистецького факультету Лисак Наталія з циганським табором та запальною піснею, студентка факультету іноземних мов, неповторна Анна Єрьоміна також з веселою піснею. Також підготували вокальні номери студентки фізико-математичного факультету Фітенко Тетяна та Врадій Христина, які вразили глядачів неймовірним голосами. Запам’ятався і романтичний танець у виконанні студентки факультету іноземних мов Музичук Олександри. Продемонстрував справжній майстер клас студент фізико-математичного факультету Іванов Антон, який виконав вражаюче соло на гітарі.

6

Справжнім неочікуваним подарунком було відео від студентської ради, на якому були кадри про те, як хлопці мужньо й терпляче готувалися до концерту, глядачі мали змогу побачити все, що залишилося поза кадром.

7

Усі хлопці проявили себе яскравими, харизматичними особистостями. Журі було надзвичайно складно визначити переможця. Але, за підсумками усіх конкурсів, було обрано фаворитів. Титул «Містер Фізмат» отримав студент 11 групи Анастасій Сергій, першим «Віце-містером» став Арапов Дмитро, а другим «Віце-містером» – Туркулець Андрій.

8

Всі хлопці були нагороджені грамотами та отримали подарунки. Але найголовніше – це приємні спогади про підготовку та сам концерт, які залишаться у пам'яті та серцях учасників, організаторів та глядачів.

9

І вкотре хочеться висловити слова подяки усьому активу студради факультету за їх кропітку роботу з організації, підготовки та проведення заходу. Години репетицій, успіхи й невдачі, підбір музики й рухів, відшліфовування всього до найменших дрібниць – все це робилося нашими студентами, які є творчими й креативними. Справжні профі, які вміють створити красиве свято, що запам’ятовується надовго та дарує приємні спогади усім, хто брав у ньому участь.

Більш детальний фото-звіт про конкурс «Містер Фізмат 2016» дивіться у фото-галереї, відео-галереї факультету та на каналі YouTube.