14 квітня 2016 року фізико-математичний факультет знову збирає друзів та вболівальників – на факультеті відбудеться шоу «Містер-Фізмат – 2016»

Учасник під номером 1 – Ігор Старобор –cтудент 16 групи спеціальності Інформатика. В вільний час займається грою на гітарі та співом. Також є прихильником кінематографу. Дитячою мрією є зняти фільм власного виробництва.У майбутньому мріє полетіти в космос, все таки мрія дитинства як-не-як. Бажає всім учасниками гідно поборотися за 2 місце.

starodub

Учасник під номером 2 – Віталій Бородач – студент 16 групи спеціальності Інформатика. З дитинства займається баскетболом, в даний час являється гравцем збірної КДПУ. У майбутньому хоче стати програмістом, адже бути «на передовій» технічного розвитку людства – цілком чоловіча амбіція! Вважає, що для перемоги у будь-якому конкурсі головне бути собою.

borodach

Учасник під номер 3 – Олексій Ружин – студент 13 групи спеціальності Математика. У вільний час займається спортивним туризмом, у майбутньому хоче покорити Монблан. Хлопцям бажає успіху, тому що тільки удача допоможе їм перемогти у конкурсі такого учасника як Олексій.

ruzin

Учасник під номер 4 – Дмитро Арапов – студент 11 групи спеціальності Технологічна освіта. Приймає активну участь у житті факультету, адже є гравцем збірної КДПУ з баскетболу. У вільний час займається брейкінгом, який став для хлопцям частиною життя. Є представником команди Mix of steps Cwer. На майбутнє ніколи нічого не планує, адже на власному досвіді знає, що все змінюється кожен день.

arapov

Учасник під номер 5 – Сергій Анастасій – студент 11 групи спеціальності Технологічна освіта. Впевнений, що завдяки цій професії зможе не тільки самореалізуватися, а й бути корисним для суспільства. Професійно займається вокалом років з 13. Гордість школи і міста. Про це свідчать перемоги у багатьох шкільних та міських конкурсах. Бажає всім учасникам отримати задоволення і позитивні емоції і пам`ятати, що головне участь, а не перемога.

anastasiy

Учасник під номером 6 – Туркулець Андрій – студент 17 групи спеціальності Статистика. Як казав хтось із великих: «Сміх – найкращі ліки від депресії». І в цьому він повністю згоден, завжди говорить: «Якщо посміятися над проблемою, то вирішити її буде набагато простіше». На свій юний вік хлопець уже спробував себе на сцені рідної актової зали КДПУ, будучи учасником команди КВН «Статики». Бажає учасникам завзятості, успіху та позитиву.

turkulec за кожного! І хай переможе найкращий, найкреативніший та найсильніший!