Стрімкий розвиток цифрових технологій вимагає швидкого реагування викладачів кафедри інформатики та інформаційних технологій на оновлення існуючих курсів та започаткування нових. Викладачі кафедри регулярно поповнюють методичну скарбничку факультету методичними доробками та публікаціями.

Так, майбутнім вчителям математики та інформатики (напрям підготовки 014.04) при викладанні дисциплін з інформаційних технологій особлива увага приділяється формуванню компетентностей в галузі програмування. Протягом кількох семестрів студенти активно вивчають прикладні програми, програмування мовою Python та основи web-розробки з елементами програмування JavaScript. Для повноцінного забезпечення задач навчання з інформатичних дисциплін в умовах змішаного навчання викладачами кафедри доцентами Рєзіною О.В.Присяжнюк О.В. та викладачем Дроговоз Н.А. у поточному навчальному році видано два посібника.

001002

Сподіваємося, що сформовані в результаті навчання інформаційні компетентності дозволять нашим випускникам відчувати себе упевнено в майбутній професійній діяльності.