На кафедрі теорії та методики технологічної підготовки, охорони праці та безпеки життєдіяльності відбулася зустріч з представниками компанії MIF Projects з питань співпраці.

2

Компанія MIF Projects – це команда веб-розробників, розробників мобільних пристроїв та графічних дизайнерів, які працюють у галузі розробки програмного забезпечення з 2007 року.

Компанія має досвід роботи з інтеграцією GPS, геолокацією, картами Google, інтеграцією платіжних систем, інтеграцією соціальних медіа, навігацією тощо.

3

На сьогоднішній день компанія успішно виконала десятки різноманітних проектів для міжнародних клієнтів із США, Канади, Німеччини, Ізраїлю, Польщі, Сінгапуру та інших країн.

Зрозуміло, що ми розглядаємо компанію MIF Projects як можливих замовників фахівців, яких готує кафедра за освітньою програмою 015 Професійна освіта (Комп’ютерні / Цифрові технології). Тому саме з ними були обговорені перспективи співпраці з університетом з питань можливості стажування студентів спеціальності 015 Професійна освіта (Комп’ютерні / Цифрові технології) та проходження ними виробничої практики в компанії.

4

За результатами зустрічі генеральний директор компанії Личук Андрій Михайлович висловив готовність надати студентам доступ до технічних та інтелектуальних ресурсів фірми.

З нашого боку представники кафедри професор Садовий М.І., доцент Рябець С.І. та старший викладач Соменко Д.В. запропонували поглибити співпрацю шляхом залучення працівників фірми до проведення лекцій та майстер-класів для майбутніх фахівців – інженерів-педагогів.

Як результат зустрічі студенти груп КТ18Б та КТ19БС були направлені на проходження виробничої практики на базі компанії MIF Projects. Маємо надію на плідну та довготривалу подальшу співпрацю.

567

На сьогоднішній день компанія успішно виконала десятки різноманітних проектів для міжнародних клієнтів із США, Канади, Німеччини, Ізраїлю, Польщі, Сінгапуру та інших країн.