16 травня 2019 року, у День вишиванки, на фізико-математичному факультеті подвійне свято – флеш-моб і останній дзвоник. Саме в цей святковий і урочистий день студенти бакалаври підсумували усі здобутки чотирьох років навчання. Для них пролунав останній дзвоник.

001

Студенти кожної з п’яти груп підготували привітання та висловили слова вдячності своїм викладачам, які усі ці роки навчали, передавали знання і вміння, відкривали секрети професійної майстерності.

Студенти презентували фото- й відео-презентації, виконували пісні, розігрували сценівки, танцювали й виголошували щирі слова подяки викладачам та працівникам факультету, дарували квіти та подарунки. Багато теплих й душевних слів  почули цього дня усі присутні.

002

Привітав випускників декан факультету професор Ріжняк Р.Я., який побажав щасливої дороги у самостійному дорослому житті, впевненості у власних силах, невичерпного завзяття та здійснення усіх мрій.

З побажаннями успішної реалізації власних здібностей, талантів, стати гідними творцями свого життя і справжніми патріотами України виступила заступник декана з навчально-виховної роботи доцент Чистякова Л.О.

003

Поздоровили своїх випускників завідувачі кафедр професори Садовий М.І., Авраменко О.В.Величко С.П., які виголосили побажання успішної професійної реалізації та запросили до продовження навчання у магістратурі.

Теплим, по родинному затишним і чуттєвим стало свято останнього дзвоника і для випускників, і для викладачів.

004

Бажаємо усім щастя, добра, міцного здоров’я, наснаги і успіхів!