12 квітня 2019 року представники фізико-математичного факультету Центральноукраїнського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка: декан факультету, професор Р.Я. Ріжняк, завідувач кафедри теорії та методики технологічної підготовки, охорони праці та безпеки життєдіяльності, професор М.І. Садовий, професор В.П. Вовкотруб, доценти О.В. Волчанський та О.М. Трифонова, студенти спільно з колективом ПАТ «НВП «Радій» поклали квіти до пам'ятника Ігоря Євгеновича Тамма.

001

Ігор Євгенович Тамм (1895–1971) – виходець з Єлисаветграду (Кропивницького). Він є видатним фізиком-теоретиком ХХ століття, який у 1958 році отримав Нобелівську премію з фізики.

002

Саме 12 квітня рівно 48 років тому пішов з життя видатний вчений І.Є. Тамм. Тож науковці фізико-математичного факультету ЦДПУ та колектив ПАТ «НВП «Радій» саме в цей день, вшановуючи пам'ять свого земляка, поклали квіти до його пам'ятника, який розташований біля головного корпусу ПАТ «НВП «Радій» за адресою вул. Академіка Тамма, 29.

003

Інформацію підготували доц. О.М. Трифонова та доц. О.В. Волчанський