Вже другий рік поспіль фізико-математичний факультет ЦДПУ ім. В. Винниченка приймає участь в «Ярмарку професій», який проводила НВО «Новомиргородська ЗШ І-ІІІ ступенів №3 – ДНЗ» у рамках проекту «Успішний лідер – міцне майбутнє».

001

Цього року вона проходила 29 березня. Серед численних закладів вищої освіти, коледжів, училищ свої спеціальності презентував і Центральноукраїнський державний педагогічний університет імені Володимира Винниченка, представниками якого цього року виступили відповідальний секретар приймальної комісії доктор педагогічних наук Подопригора Н.В.доцент кафедри ТМТПОПБЖ Рябець С.І. та викладач кафедри інформатики та інформаційних технологій Андронатій П.І. На початку заходу з вітальним словом виступила директор школи Свистунова Тетяна Іванівна, а потім презентувались (до 5 хвилин) усі зареєстровані учасники профорієнтаційного заходу.  Від нашого університету виступила Подопригора Наталія Володимирівна з інформацією про спеціальності й рівні освіти, які можна здобути в ЦДПУ ім. В. Винниченка, та особливості вступної кампанії 2019 року. Після виступів інших представників розпочалась власне сама «ярмарка», що проходила за локаціями, де на кожній знаходилось до 3-х закладів, які саме і займались рекламуванням майбутніх професій. На нашій, 1-й локації, демонструвався відеоролик «Історії успіху», слайдова презентація університету та кафедри ТМТПОПБЖ зокрема, роздавалась інформація університету та факультету про вступ 2019 р. у вигляді буклетів, агіток, календариків тощо.

002003

Випускників зацікавила можливість збільшення рейтингового бала до 20 за умови успішної участі у Всеукраїнських олімпіадах університету для професійної орієнтації вступників. По завершенні заходу відбувся «круглий стіл» учасників, на якому підбивались підсумки та надавались пропозиції щодо удосконалення організації «Ярмарку професій» та перенесення термінів проведення на осінній період. На останок – організаторам подяка, випускникам – успішного складання ЗНО, закладам освіти – більше професійно зорієнтованих абітурієнтів. Інформацію підготував Рябець С.І.

004005