13 січня 2019 року на фізико-математичному факультеті відбулися традиційні заняття для слухачів курсів підвищення кваліфікації вчителів фізики, математики та астрономії, організовані КОІППО імені Василя Сухомлинського.

001002

Відкрив заняття методист науково-методичної лабораторії природничо-математичних дисциплін КОІППО імені Василя Сухомлинського, кандидат педагогічних наук А.А. Дробін.

Особливості використання диференціального й інтегрального числення при розв’язуванні задач шкільного курсу фізики продемонструвала вчителям доктор педагогічних наук, доцент Н.В. Подопригора.

З науково-педагогічними ідеями видатних фізиків Кіровоградщини ознайомив освітян доктор педагогічних наук, професор М.І. Садовий.

003004

З методичними засадами вивчення курсу астрономії в сучасній школі ознайомив слухачів доцент кафедри фізики та методики її викладання КДПУ, кандидат фізико-математичних наук О.В. Волчанський.

Досвідом роботи з обдарованими учнями при розв’язуванні творчих задач з фізики поділився з колегами доцент кафедри фізики та методики її викладання КДПУ, кандидат педагогічних наук О.О.Чінчой.

005006

Викладачі також ознайомили вчителів із особливостями організації навчально-виховного процесу у вищій школі та переліком спеціальностей, які пропонує фізико-математичний факультет ЦДПУ ім.В.Винниченка. Особливу зацікавленість в учасників семінару викликало нове для галузі поєднання спеціальностей «Фізика і англійська мова», яка дозволить випускникам вільно почувати себе в загальносвітовому освітньому й науковому просторі.

Підготував доцент кафедри фізики та методики її О.В. Волчанський