31 травня 2018 року о 9:20 в холі факультету відбулось відкриття фотовиставки творчих робіт спеціальності “Трудове навчання та технології”. Фотографії, представлені на виставці, сформовані зі студентських робіт, виробів учасників студентських творчих авторських лабораторій, аматорських робіт та виробів випускників фізико-математичного факультету.

001

На відкритті були присутніми студенти фізико-математичного факультету, гостями свята були декан фізико-математичногофакультету Ріжняк Р.Я. та завідувач кафедрою теорії та методики технологічної освіти, охорони праці та безпеки життєдіяльності Садовий М.І. Хоч ця виставка і організовувалась вперше, відвідувачі отримали позитивні враження, тому планується поповнити колекцію світлин протягом наступних навчальних років, вровадити та зберегти традиції проведення такої виставки на факультеті. Студенти фізико-математичного та інших факультетів виявили своє зацікавлення активно долучившись до перегляду та обговорення представлених світлин.

002

Дуже важливо, щоб наші студенти презентували свої роботи, ділилися своєю творчістю з іншими, – зазначив декан факультету професор Ріжняк Ренат Ярославович під час вітального слова на відкритті фотовиставки .

– Студентів доводиться вчити шити практично «з нуля», – зазначив доктор педагогічних наук, професор Садовий Микола Ілліч під час вітального слова . – Однак, якщо є любов і бажання творити, то майбутні педагоги швидко опановують це мистецтво і створюють чудові роботи, які ми бачимо сьогодні.

003

Виставка вражає не лише різноманітністю стилів, а й приваблює своєю експресивністю та яскравістю. Вдало зафіксовані портрети продемонстрували і чарівні образи, створені студентами спеціальності “Трудове навчання та технології”, також показали багатогранність душі самих фотомоделей. Можливо, саме прагнення до пізнання людських почуттів і привабило до створення такої виставки.

004

Всі присутні високо оцінили рівень студентських робіт. Переглянути роботи майбутніх педагогів та їх наставників, поринути в особливу атмосферу барв і сонячних мотивів можна протягом тижня на другому поверсі (хол) семиповерхового корпусу.

005


Виставка була організована доцентом Абрамовою О.В. та завідувачкою швейною майстернею Хріненко Т.В.

006

007 008 009 010