20 квітня 2018 року відбулася конференція з питань педагогічної практики магістрантів 7-го курсу спеціальності 014 Середня освіта (Математика) разом з груповим методистом кандидатом педагогічних наук, доцентом кафедри математики Нічишиною Вікторією Вікторівною.

2

Студенти жваво обговорювали свою виробничу практику, ділилися враженнями від проведених уроків, адже до змісту практики входили завдання не лише з трьох модулів: математики, педагогіки та психології, з яких складалась педагогічна практика на 4 курсі навчання, їм потрібно було ще виконати завдання з дисципліни спеціалізації/другої спеціальності.

Зокрема, Попов Іван поділився своїми враженнями від проведення уроків інформатики та ознайомив з матеріально-технічною базою Петрівського НВК Знам’янської районної ради (презентація Попова).

Про враження від проведення позакласних занять у НВО - «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №31 з гімназійними класами, центр дитячої та юнацької творчості «Сузір’я» Кіровоградської міської ради» розповіла Дишлева Олена (презентація Дишлевої).

Момот Анна познайомила присутніх з напрямками роботи центу естетичного виховання «Калинка», який відкритий на базі НВО ЗОШ №17 (презентація Момот).

Харченко Діана продемонструвала презентацію власного розробленого позакласного заходу з математики «Останній герой» та позакласного заходу з інформатики, які були створені за допомогою он-лайн сервісу learningaps.org (презентація Харченко).

345678

Погрібна Інна розповіла про особливості профільного навчання в старшій школі та сповістила присутніх, що її взяли на роботу, побачивши її ставлення до педагогічної практики (презентація Погрібної).

Коновалова Вікторія поділилася своїми враженнями від педагогічної практики, під час якої вона не лише в стінах школи проводила час з учнями, а ще й проводила позакласні заходи за її межами, а саме відвідали кінотеатр.

Жук Юрій розповів про проблеми сільських шкіл, адже він має з чим порівнювати, так як за час свого навчання мав можливість вести уроки у міських школах, а на даний момент є вчителем Верблюзівського НВК Новгородківської районної ради Кіровоградської області.

910

Особливу увагу магістранти приділили порівнянню педагогічних практик 4 курсу та магістратури.

Підбиваючи підсумки педагогічної практики керівник В.В. Нічишина привітала студентів з їх успішним закінченням практики та подякувала за небайдужість до проблем шкільного сьогодення.

11

Студенти фізико-математичного факультету в черговий раз підтвердили свою гідну фахову підготовку!