Кафедра теорії і методики технологічної підготовки, охорони праці та безпеки життєдіяльності фізико-математичного факультету у складі доцентів Кононенко С.О.Рябця С.І. та старшого викладача Гриня Д.В. 15.12.2017 р. провела низку презентаційних профорієнтаційних зустрічей з потенційними вступниками до Центральноукраїнського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка.

2

Зокрема, були відвідані випускні класи: Суботцівської ЗОШ І-ІІІ ст. Знам’янського району, Червонокам’янського навчально-виховного об’єднання "загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад – позашкільний центр" Олександрійської районної ради Кіровоградської області, Жовтнянської школи с. Жовте Софіївського району Дніпропетровської області та комунального вищого навчального закладу "Жовтоводський педагогічний коледж" Дніпропетровської обласної ради.

3

Під час зустрічей викладачі кафедри презентували ЦДПУ ім. В. Винниченка, зокрема спеціальності факультету та кафедри ТМТПОПБЖ (015.10 Професійна освіта (Комп’ютерні технології), 015.17 Професійна освіта (Технологія виробів легкої промисловості) та 014.10 Середня освіта (Трудове навчання та технології). В кожному закладі розповсюджена рекламна продукція для майбутніх абітурієнтів, доведені переваги навчання в нашому університеті, уточнені цьогорічні вимоги для вступу на 1-й курс і відповідні документи, запропоновано оптимальний перелік предметів для складання ЗНО для спеціальностей фізико-математичного факультету, наголошено на 100% забезпечені гуртожитком, сучасному розмірі стипендіального забезпечення, можливості паралельного проходження військової кафедри з підготовки офіцерів запасу, стажування за кордоном, реалізації через різні спортивні секції та наукові гуртки індивідуальних уподобань і різноманітного за особистісними прагненнями організації дозвілля (вечори, конкурси, виставки тощо). І в кожному закладі вдалось зацікавити поданою інформацією можливо майбутніх наших студентів, про що свідчили запитання та жваві обличчя випускників. Тепло зустрічав нас педагогічний коледж м. Жовті Води, учні якого для продовження навчання за скороченим терміном (1р. 10 м.) часто обирають педагогічний університет в м. Кропивницькому, зокрема спеціальність 014.10 Середня освіта (Трудове навчання та технології) по денній формі навчання та зі спеціальностей коледжу – із заочної форми, одержуючи по закінченню одразу 2 дипломи державного зразка. Тут виступи викладачів кафедри та мультимедійна презентація не залишили байдужими майже всіх присутніх. В підсумку, виявились охочі навчатись не тільки здобуваючи освітній рівень бакалавра, а й співробітник коледжу зацікавився магістратурою ЦДПУ ім. В. Винниченка.

Інформацію підготував доцент кафедри ТМТПОПБЖ Рябець С.І.