27 вересня 2016 року викладачами кафедри теорії та методики технологічної підготовки, охорони праці та безпеки життєдіяльності фізмату Ольгою Василівною Пуляк та Наталією Василівною Мироненко разом зі студентами 30-ї та 40-ї груп спеціальності «Технологічна освіта» в межах викладання дисциплін «Основи проектування та моделювання» та «Соціально-екологічна безпека життєдіяльності (в тому числі основи охорони праці)» було проведено навчальну екскурсію до 1-ї Пожежної частини міста Кропивницький.

2

Студенти мали змогу ознайомитись з історією створення пожежної частини міста, причинами виникнення пожеж, заходами запобігання виникненню пожеж, а також збереження життя в умовах проведення воєнних дій в країні.

3

В межах вивчення дисципліни «Основи проектування та моделювання» студенти мали змогу ознайомитись з макетами та моделями виробів з різних матеріалів.

4

Студенти поділились своїми позитивними враженнями від екскурсії та виявили бажання частіше проводити такі види навчальних занять, що дозволить краще сприймати їм навчальний матеріал та відтворювати набуті знання на практичних заняттях.

567