13 жовтня 2021 року члени кафедри математики, інформатики, економіки та методик їхнього навчання за головування в.о. завідувача доцента Ю.В. Яременка зібралися на чергове щомісячне засідання.

Порядок денний містив цілий перелік нагальних питань.

001002

Одним з пріоритетних було започаткування кафедрою математики, інформатики, економіки та методик їхнього навчання наукового семінару «Актуальні проблеми навчання математики, інформатики та економіки».

З цією пропозицією виступила докторка педагогічних наук Ю. В. Ботузова, запропонувавши проводити засідання семінару один раз на місяць з метою ознайомлення кафедралів з результатами науково-методичних досліджень колег.

004

Пропозицію Юлії Володимирівни підтримав професор Р. Я. Ріжняк, який висловив пропозицію додати до кола питань наукового семінару методичні та змістові проблеми, що постають у розрізі навчальних дисциплін, викладання яких забезпечує кафедра математики, інформатики, економіки та методик їхнього навчання.

003

У планах кафедри – висвітлювати результати роботи семінару в наукових та методичних часописах.

Перше засідання семінару відбудеться наприкінці жовтня, на ньому буде представлено доповідь доцентки Ю. В. Ботузової на тему «Роль інтегрованого образу способу розв'язання задачі в реалізації наступності навчання математики». Про день і час проведення засідання буде оголошено додатково.

Кафедрали висловили одностайне побажання залучати до участі в семінарі запрошених науковців, вчителів, студентів та всіх охочіх!