Майже місяць тривав регіональний онлайн конкурс «Палітра талантів 2021» для учнів та студентів Кіровоградщини! 9 червня 2021 року відбулося урочисте нагородження переможців та учасників конкурсу. На заході були присутні студенти та викладачі фізико-математичного факультету, учні НВО  20 м. Кропивницький та інші.

001

До вітального слова було запрошено проректора із наукової роботи ЦДПУ ім. В. Винниченка професора Сергія Павловича Михиду.

002

Декан фізико-математичного факультету професор Ренат Ярославович Ріжняк привітав учасників конкурсу «Палітра талантів 2021» та повідомив про різні заходи які традиційно відбуваються в рамках Тижня фізико-математичного факультету й зміну форматів цих заходів через карантинні обмеження.

003

Завідуючий кафедрою теорії та методики технологічної підготовки, охорони праці та безпеки життєдіяльності професор Микола Ілліч Садовий висловив щирі слова захоплення творчими здобутками учасників конкурсу та побажав студентам і учням подальших успіхів у реалізації своїх талантів.

004

Доцент кафедри ТМТПОПБЖ Людмила Олександрівна Чистякова розповіла про історію створення конкурсу «Палітра моди». На своє 25-ти річчя конкурс було представлено у зміненому форматі отримавши нову назву «Палітра талантів» й розширивши конкурсні напрямками від одягу й аксесуарів до виробів інтер'єрного призначення й оформлення приміщення, хенд-мейду, кулінарних виробів тощо.

005

Доцент кафедри ТМТПОПБЖ Оксана Віталіївна Абрамова повідомила, що у конкурсі «Палітра талантів 2021» було представлено більше 100 робіт учнів та студентів, а учасникам конкурсу необхідно було опублікувати фото власноруч виготовленого виробу у публічному дописі на своїй сторінці у соцмережі та позначити хештегом #палітраталантів2021цдпу. Переможців визначало журі за конкурсними показниками (естетичний вигляд, творчий підхід, оригінальність ідеї) та до уваги бралася найбільша кількість вподобань у соцмережах під постом із представленою конкурсною роботою.

Переможців конкурсу відзначили грамотами та вручили пам’ятні подарунки. Переможцями конкурсу в категорії студенти ЗВО стали: Єлизавета Берегуленко, Олександр Мельник, Валерія Швайка, Олександра Парфьонова, Лариса Литвин, Марина Левінкова. Усі студенти навчаються на фізико-математичному факультеті нашого університету за спеціальностями Середня освіта (Трудове навчання та технології), Професійна освіта (Технологія виробів легкої промисловості).

006007008009011

Переможцями конкурсу в категорії учні ЗЗСО стали: Анастасія Золотухіна та Каріна Андріященко, учениці 11 класу НВО 20 м. Кропивницький (керівник Олена Горобець); Каріна Андріященко, керівник Олена Горобець; Вікторія Шевченко, учениця 9-Б класу НВК 2-ліцей, м. Знам'янка (керівник Антоніна Проша); Маргарита Дем'яненко, учениця КЗ "Ліцей "Науковий", м. Кропивницький.

012013

Учасників конкурсу відзначили дипломами та вручили сувеніри. Конкурсні роботи представили студенти: Артем Дзиговський, Ксенія Кіреєва, Катерина Доброван, Ксенія Мицюк, Єлизавета Погоня, Аліса Калініна, Іванна Губрій, Олександр Доніхін, Владислав Мітяй, Дарина Богатиренко, Валентина Гацелюк, Олена Щербина, Катерина Біла, Інна Берун, Інна Гречанюк, Наталія Федорченко, Ірина Тітенко та інші.

014025017016018019020021022023024025

Бажаємо успіхів та натхнення нашим талановитим учасникам!

Ознайомитися із роботами конкурсантів можна у соцмережах Інстаграм та Фейсбук за хештегом #палітраталантів2021цдпу, а презентацію конкурсу «Палітра талантів 2021» можна переглянути тут.