Напередодні свята весни 8 березня викладачі та студенти кафедри теорії і методики технологічної підготовки, охорони праці та безпеки життєдіяльності підготували подарунки для мешканців інтернату для людей похилого віку – пошили захисні маски, вишили красиву картину і серветки для прикрашання інтер’єру закладу.

001

Впродовж двох тижнів студенти під керівництвом старшого викладача Куценко Т.В. кроїли і шили захисні маски, які вкрай необхідні людям старшого віку у період карантину. Значну допомогу у пошитті масок надала завідувачка майстернею Марченко В. В. та у вишиванні картини старша лаборантка Остапчук Н. В., які у короткі терміни допомогли студентам підготувати подарунки.

002

Передала подарунки у інтернат доцентка Чистякова Л. О., з ініціативи якої реалізувався захід. Разом із студенткою Вдовиченко О. вони привітали жінок – і мешканок, і працівниць закладу з весняним святом, побажали гарного настрою і усіляких гараздів. Наостанок Олеся заспівала пісню «Як у нас на Україні», чим приємно порадувала присутніх.

003004

Такі заходи мають значний виховний вплив на студентів, оскільки милосердя і добро, повага і доброзичливість до людей похилого віку є основоположними у гуманістичному суспільстві, побудованого на засадах толерантності й високих моральних принципів.