3 грудня 2020 року о 9.30 в дистанційному режимі відбулося пленарне засідання Всеукраїнської науково-практичної конференції «Фізико-математичні та комп’ютерні науки, технології, навчання: науково-практичні рішення та підходи молодих науковців».

001

На початку конференції з привітальним словом виступили проректор з наукової роботи професор Михида С.П. та декан фізмат факультету професор Ріжняк Р.Я.

Магістрів спеціальності «Комп’ютерні науки» представляв Євгеній Філоненко. Він виступив із доповіддю на тему "Проектування системи забезпечення вибору варіативної складової навчального процесу студентами ЦДПУ та розробка її модулів".

002

003

У доповіді були представлені етапи проектування та розробки онлайн-системи, яка дозволить студентам обирати варіативну складову навчального процесу, створювати варіативні групи, автоматизувати процеси перевірки доступності дисциплін та забезпечення цілісності навчального плану по кількості кредитів. В сучасних умовах важливість такої системи продиктована поточними викликами освітнього процесу в умовах змішаного навчання.

Бажаємо подальших успіхів та чекаємо на реалізацію системи в рамках університету!

Доповідь підготувала доцент кафедри інформатики та інформаційних технологій Присяжнюк О.В.