Фізико-математичний факультет запрошує взяти участь у роботі

ВСЕУКРАЇНСЬКОЇ НАУКОВО-ПРАКТИЧНОЇ КОНФЕРЕНЦІЇ,

яка відбудеться 20 листопада 2020 року

 

Запрошуємо Вас взяти участь у роботі ВСЕУКРАЇНСЬКОЇ НАУКОВО-ПРАКТИЧНОЇ КОНФЕРЕНЦІЇ «Фізико-математичні та комп’ютерні науки, технології, навчання: науково-практичні рішення та підходи молодих науковців», яка відбудеться 20 листопада 2020 року на базі фізико-математичного факультету Центральноукраїнського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка у м. Кропивницькому.

ПЛАНУЄТЬСЯ РОБОТА ЗА ТАКИМИ НАПРЯМАМИ:

  • Фізика. Методика навчання фізики та астрономії у закладах загальної середньої та вищої освіти.
  • Математика. Статистика.
  • Методика навчання математики та інформатики у середній та вищій школі.
  • Технологічна та професійна освіта.
  • Комп’ютерні науки та інформаційні технології.
  • Історія науки і техніки.

Робочі мови конференції: українська, англійська.

Форма участі: дистанційна

Матеріали конференції будуть опубліковані у електронному збірнику наукових праць молодих учених фізико-математичного факультету Центральноукраїнського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка «Наукові записки молодих учених» (Міжнародний стандартний серійний номер ISSN 2617-2666, індексується Google Академія, до переліку фахових видань України збірник не входить). Публікування матеріалів в електронній журнальній системі збірника безкоштовна.

Матеріали на конференцію просимо подавати до 15 листопада 2020 року на e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. . Телефон для довідок: +38050 729 80 92 (Ірина Володимирівна).

Програму конференції можна скачати тут.

Детальніше.

Додати коментар