24 листопада 2020 року в рамках профорієнтаційних заходів кафедри ТМТПОПБЖ на фізико-математичний факультет завітали учні Кропивницького ліцею сфери послуг та торгівлі, які навчаються за професією «Кравець» та «Кравець-закрійник». Завітали гості під керівництвом випускниці кафедри, тепер викладача ліцею Швидкої Наталії Вікторівни.

001002

Про особливості навчання на факультеті та умови вступу присутнім розповів завідувач кафедри ТМТПОПБЖ професор Садовий М.І. Цікавою і пізнавальною стала коротка екскурсія майстернями, учні мали можливість ознайомитися з матеріально-технічною базою кафедри.

003004

Потім в атмосфері творчості й креативності для учнів був проведений майстер-клас доцентом Чистяковою Л.О. з виготовлення різдвяного чобітка для подарунків. Допомагали проводити майстер-клас студенти Дубровіна Анастасія, Парфьонова Олександра та Старостенко Крістіна, які у наступному семестрі вийдуть на практику і будуть працювати з цими учнями. А ще, кожен із учнів власноруч виготовив новорічну ялинкову прикрасу, яка стала приємним подарунком і буде згадкою про відвідини факультету.

005006

На жаль, карантинні заходи не дозволяють проводити такі заходи з більшою кількістю учасників, хоча охочих було значно більше. Сподіваємося, що у майбутньому такі заходи стануть традиційними. Адже, як зазначила одна з учениць: «Планувала їхати вступати в інший університет, але сьогодні кардинально змінила свою думку. Визначилася остаточно: навчатимуся тут!».

007