17 грудня 2019 року на фізико-математичному факультеті відбувся Благодійний ярмарок до Дня Святого Миколая та відкриття Святкової Фотозони, доброю метою яких стало зібрання коштів на подарунки до Новорічних свят для дітей особливих студентів нашого факультету – синів загиблих воїнів АТО Шершня Андрія, Карнауха Віктора, вдов бійців АТО Ткаченко Галини та Гаркавенко Катерини, а також для донечок Глондаря Сергія, який вже майже п'ять років знаходиться у полоні бойовиків.

001 002 003

Благодійний ярмарок, участь в якому взяли студенти й співробітники різних факультетів, розпочався о 9:20. Його та Святкову Фотозону урочисто відкрили, виступивши з привітальним словом, декан фізико-математичного факультету, професор Ріжняк Ренат Ярославович та проректор з наукової роботи Центральноукраїнського державного педагогічного університету ім. В. Винниченка, професор Михида Сергій Павлович. Керівник групи оформлення Святкової Фотозони на фізматі, доцент Чистякова Людмила Олександрівна, привітала всіх з прийдешніми Новорічними святами та подякувала за гарну роботу своїх студентів Губаренко Маргариту, Матійка Олександра та Омельченко Анастасію (група ТН19М). Святкові заходи також відвідали ректор Центральноукраїнського державного педагогічного університету ім. В. Винниченка, професор Семенюк Олег Анатолійович та проректор з науково-педагогічної роботи Центральноукраїнського державного педагогічного університету ім. В. Винниченка, доцент Клоц Євген Олександрович.

004 005 006

Організаторами нашого вже традиційного благодійного ярмарку стали Студентська рада, викладачі й студенти фізико-математичного факультету. Найбільший внесок зробили студенти груп ТН16Б, ТН17Б, ПО17Б, ТН18Б-С, ТН18Б, ТН18М та старший викладач Куценко Тетяна Володимирівна, які власноруч виготовили речі, що продавались на ярмарку: ялинкові прикраси та іграшки, заколки для волосся, в'язані та пошиті іграшки, аксесуари для кухні. Цікавими для покупців виявились мініатюрні картини з пейзажами різних міст студента "Університету 3-го покоління" Ливашнікова А.

007 008

009 010

Багатьом сподобались представлені на продаж вироби працівниць нашої Бібліотеки Центральноукраїнського державного педагогічного університету ім. В. Винниченка, які традиційно презентували свої ляльки-мотанки, іграшкові ялинки та саджанці кімнатних рослин.

011 012 013

Вагомий внесок у добру справу зробили майстрині тренінгового центру "Happy Place" та Центру Психології й Розвитку "ЩАСЛИВИЙ ДЕНЬ", зокрема, Козлова Світлана (група ТН16Б), які розмістили на ярмарку цікаві новорічні прикраси, сувеніри та еко-торбинки.

014 015 016

Протягом всього дійства в аудиторії 214 працювала професійна Фотостудія під керівництвом фотографа Студради фізико-математичного факультету Іванова Євгена (група МІЕ17Б) та представників громадської організації "NoName", де всі бажаючі мали можливість зробити для себе цікаве художнє фото на професійному обладнані з перевдяганням у новорічні образи.

Підіймав настрій гарною музикою та створював святкову атмосферу діджей "Ellizzium" – Мінчук Євген (група КН18Б).

017 018 019

Ярмаркували з 9:20 до 14:00, студенти та викладачі активно купували вироби, робили фото біля Святкової Фотозони та в Фотостудії, насолоджувалися святковою музикою. За результатами ярмарку зібрали майже 3200 грн, які будуть витрачені на придбання подарунків до Дня Святого Миколая для діток наших воїнів. Спасибі всім, хто долучився до створення святкового настрою та доброї справи.

Повідомлення підготував заступник декана з навчально-виховної роботи Ткачук Андрій Іванович.