07 листопада 2019 року відбулася підсумкова конференція з виробничої (педагогічної) практики студентів спеціальності 014 Середня освіта (Трудове навчання та технології), які навчаються за магістерською програмою тривалістю 1 рік 4 місяці. Таку переддипломну практику уже вдруге організовує випускова кафедра теорії і методики технологічної підготовки, охорони праці та безпеки життєдіяльності. Студенти-магістранти звітували про свою роботу на посадах вчителів Технологій та класних керівників закладів середньої освіти області, яка проходила у період з 2 вересня по 26 жовтня 2019 року.

001

Численні виступи студентів стосувались виконання основних завдань, оснащення баз обладнанням та устаткуванням, проблем сучасної школи, власних вражень та побажань щодо організації та проведення переддипломної практики. Своїм досвідом проведення уроків в старших класах, позакласних заходів з предмету Технологій, виховної роботи обмінялись майбутні випускники груп ТН18М, ТН18М-З, Боса Т.Ю. Кудревич І.О. Сергійчік О.В., Батрак І.М., Крамаренко Н.М.,  Дерев’янко Р.С.,Онуфрак О.В.

002 003 004

Ними та іншими студентами були продемонстровані цікаві вироби, виготовлені разом з дітьми під час практики, показані презентації зі світлинами проведених позакласних заходів.

Підсумовуючи результати педагогічної практики, присутні також на конференції групові керівники та викладачі кафедри зазначили, що студенти готові до самостійної роботи з фаху в закладах середньої освіти.

005 006 007

Інформацію та світлини підготували доцент Рябець С.І. та старший лаборант Крамаренко Н.М.