Студенти другого магістерської програми спеціальності Середня освіта (Трудове навчання та технології) зараз проходять педагогічну практику в закладах середньої освіти міста Кропивницького та області.

001

Магістранти фізмату запросили гостей з навчально-виховного об'єднання № 20 «Загальноосвітній навчальний заклад І-ІІІ ступенів № 20 – дитячий юнацький центр „Сузір’я” Кіровоградської міської ради Кіровоградської області» – своїх учнів 10 класу та вчителя технологій Горобець Олену Валеріївну. Учні оглянули майстерні кафедри теорії и методики технологічної підготовки, охорони праці та безпеки життєдіяльності, обговорили з майбутніми вчителями трудового навчання та технологій умови та особливості освітнього процесу на фізматі.

                 002 003

Магістрантки Боса Тетяна та Кудревич Ірина під керівництвом наукового керівника професора Єжової О.В. провели для учнів майстер-клас з машинного вишивання. При цьому застосована сучасна комп’ютеризована вишивальна машина Brother Innovis, прийоми роботи на якій опанувують на фізико-математичному факультеті студенти спеціальностей фізмату 014 Середня освіта (Трудове навчання та технології) і 015 Професійна освіта (Технологія виробів легкої промисловості). Дизайни вишивок для заняття розробила Боса Тетяна. Учні були вражені швидкістю і якістю машинного вишивання, втім відзначили, що робота на комп’ютеризованому обладнанні потребує високої кваліфікації працівника та дизайнера. Вишиті напівфабрикати знадобляться учням  при виконанні творчих проектів з предмету «Технології».

                   004 005

Чекаємо наших гостей з готовими виробами на щорічному показі моделей одягу «Палітра моди – 2020»!

Матеріал підготувала: професор кафедри теорії и методики технологічної підготовки, охорони праці та безпеки життєдіяльності Єжова О.В.