30 серпня 2019 року відбулися збори науково-педагогічних працівників та навчально-допоміжного персоналу фізико-математичного факультету.

На початку зборів декан фізико-математичного факультету, професор Ренат Ярославович Ріжняк привітав усіх з початком нового навчального року та побажав успіхів, натхнення та задоволення від своїх результатів праці.

001

Від колективу факультету Р.Я. Ріжняк привітав завідувача кафедри математики, доктора педагогічних наук, професора Василя Андрійовича Кушніра з 70-річним Ювілеєм та побажав нових професійних досягнень, наукових відкриттів та особистих звершень.

002

Після привітань декан ознайомив присутніх з підсумками роботи факультету у 2018-2019 навчальному році:

  • Успішно завершена перевірка факультету, про результати якої доповідалося на листопадовій вчені раді університету;
  • Підготовлено всі навчальні плани на 2019-2020 навчальний рік;
  • Здійснено акредитацію двох спеціальностей – Статистиката Трудове навчання та технології (на базі молодшого спеціаліста);
  • Завершено виконання проекту «Гендерні студії: крок до демократії та миру у сусідніх до ЄС країнах з різними традиціями»(«Gender Studies Curriculum: A Step for Democracy and Peace in EU-neighboring countries with different traditions») за програмою ERASMUS+;
  • Переважна більшість викладачів фізико-математичного факультету мають публікації у виданнях, що індексуються науко-метричними базами даних Scopus та Web of Science, причому 11 викладачів мають 5 або більше таких публікацій;
  • Лише на фізико-математичному факультеті створено офіційно зареєстрований збірник для студентських публікацій;
  • Протягом 2018-2019 н.р. було мало відрахувань студентів, що мають академічні заборгованості;
  • Продовжує роботу спеціалізована рада Д23.053.04із захисту докторських та кандидатських дисертацій.

Також декан фізико-математичного факультету, професор Ренат Ярославович Ріжняк ознайомив присутніх з успішністю та якістю студентів за 2018-2019 навчальний рік, а також з результатами набору на навчання 2019 року.

003

Декан факультету виразив впевненість у продовженні плідної роботи факультету щодо виконання статутних завдань основного підрозділу закладу вищої освіти. Були проголошені основні завдання колективу факультету: проведення заходів щодо вдосконалення кадрового складу кафедр та підвищення показників успішності та якості навчання студентів, організація випуску фахового наукового видання факультету, організація активної наукової роботи викладачів та співробітників.