Представники кафедри теорії і методики технологічної підготовки, охорони праці та безпеки життєдіяльності фізико-математичного факультету Центральноукраїнського державного педагогічного університету ім. В. Винниченка взяли участь у фестивалі ПрофFEST-2019 у Новгородці.

0123

Організатори свята – адміністрація та учні ПТУ№ 36, створили широкі можливості для учнів району (8–11 класи) ознайомитись із специфікою різних професій. Поділені на групи учасники фестивалю ознайомлювались із професіями та умовами вступу до закладів освіти в Кіровоградській області.

456

Серед освітніх локацій представники фізико-математичного факультету демонстрували колекцію вишитих суконь та виставку творчих студентських робіт, а також провели майстер-класи. Наша делегація презентувала Центральноукраїнський державний педагогічний університет ім.В.Винниченка, ознайомила майбутніх абітурієнтів із можливістю навчання на безкоштовних курсах та участю їх у предметних олімпіадах.

78910

Зацікавленість учнів та щирість господарів підтверджує продуктивність профорієнтаційної роботи у форматі фестивалю. Дякуємо організаторам та учасникам ПрофFEST-2019.

Матеріал підготувала ст. викладач кафедри ТМТПОПБЖ Куценко Т.В.