У цьому навчальному році доцентом кафедри інформатики та інформаційних технологій Болілим  В.О. та викладачем кафедри Копотій В.В. було надруковано навчально-методичний посібник «Вікі-курси: створення та координування».

001

Оновлене видання містить опис організації вікі-курсу (електронного навчального курсу на платформі Вікі-КДПУ і Хмарка-КДПУ). Подані детальні інструкції по створенню сторінок вікі-курсу, завантаженню різноманітних мультимедійних файлів, координації роботи студентів, плануванню спільної діяльності учасників вікі-спільноти, проведенню контрольних заходів на Вікі Тести тощо. Видання доповнене новими розділами, у яких розглядаються  ресурси освітнього інформаційного простору університету (наукова бібліотека, вікі-сайт, хмарний сервіс, поштовий сервіс, сайт для тестування), інструкціями по створенню та проведенню тестування студентів на платформі Вікі Тести, робоча програма тренінгу та положення про електронний навчальний курс.

Рецензований посібник адресовано викладачам, які впроваджують технології дистанційного навчання (вікі, хмарні сервіси, тестові системи) у навчальний процес для самостійного опанування вікі-розміткою тексту і створення навчальних матеріалів.

Підготувала доцент кафедри інформатики Присяжнюк О.В.