На фізико-математичному факультеті Центральноукраїнського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка продовжують свою роботу суботні безкоштовні курси підготовки до ЗНО з математики.

001

13 жовтня 2018 року заняття на тему «Відсотки. Основні задачі на відсотки» провела доцент кафедри прикладної математики, статистики та економіки Людмила Іванівна Яременко. Найбільша кількість учнів, що відвідують курси – учні з Кіровоградської гімназії нових технологій навчання, Загальноосвітнього навчального закладу № 16 та Навчально-виховного об’єднання «Науковий ліцей».

002

20 жовтня 2018 року доцент кафедри математики Людмила Володимирівна Ізюмченко провела заняття на тему «Цілі, дробово-раціональні та ірраціональні вирази», на якому показала не лише основні прийоми розв’язання задач ЗНО з математики, виходячи з умови, а й як можна знайти правильний розв’язок тестових завдань І рівня (з вибором однієї правильної відповіді) аналізуючи запропоновані варіанти.

003

Наступне заняття безкоштовних курсів з математики 27 жовтня о 10 годині в аудиторії № 214 навчального корпусу № 4 (семиповерхівка) проводитиме старший викладач кафедри математики Ботузова Ю.В. Тема заняття – «Показникові, логарифмічні та тригонометричні вирази».

004

Тематичний план курсів та дати проведення наступних занять можна подивитися на сайті фізико-математичного факультету.

Запрошуємо всіх бажаючих! Враховуючи тематичну диференціацію нашої підготовки – розпочати відвідування можна з будь-якого нашого заняття. Адже 21 травня 2019 року вже стартує ЗНО-2019, і першим же іспитом є ЗНО з математики!

005