29 березня 2018 року на базі фізико-математичного факультету проходить Всеукраїнська науково-практична конференція «Фізико-математичні та комп’ютерні науки, технології, навчання: науково-практичні рішення та підходи молодих науковців».

Активну участь у конференції прийняли і магістри першого та другого року навчання спеціальності Комп’ютерні науки. Чотирнадцять магістрів підготували до публікації результати своїх наукових досліджень в одній з шести секцій конференції, а саме «Комп’ютерні науки та інформаційні технології».

Серед робіт слід відмітити цікаві і ґрунтовні наукові дослідження магістрантів першого курсу Віктора Туртуріки та Володимира Міхава (науковий керівник – доцент кафедри інформатики Паращук С.Д.), а також роботи магістрантів другого курсу Євгенія Іванова, Юлії Носко (науковий керівник – доцент кафедри інформатики Баранюк О.Ф.), Дмитра Годуна (науковий керівник – доцент кафедри інформатики Присяжнюк О.В.).

2

На пленарному засіданні 29 березня 2018 року блискуче виступив Володимир Міхав із доповіддю на тему «РОЗРОБКА АСОЦІАТИВНОГО МАСИВУ ДЛЯ ЗБЕРІГАННЯ РОЗРІДЖЕНИХ ОРІЄНТОВАНИХ ГРАФІВ НА ОСНОВІ БІНАРНИХ ДІАГРАМ РІШЕНЬ З ПОДАВЛЕННЯМ НУЛІВ».

Повідомлення підготувала доцент Присяжнюк О.В.