×

Повідомлення

Lack of access rights - File '/images/ERASMUS-JMO-2021-MODULE/Події_анонси/Подія_4/001.jpg'
Lack of access rights - File '/images/ERASMUS-JMO-2021-MODULE/Події_анонси/Подія_4/002.jpg'
Lack of access rights - File '/images/ERASMUS-JMO-2021-MODULE/Події_анонси/Подія_4/003.jpg'
Lack of access rights - File '/images/ERASMUS-JMO-2021-MODULE/Події_анонси/Подія_4/5.png'
Lack of access rights - File '/images/ERASMUS-JMO-2021-MODULE/Події_анонси/Подія_4/6.png'

Учасникипроєкту «Субнаціональна гендерна рівність: баланс цінностей ЄС та українських реалій» за програмою ЄС Еразмус+ з напрямку Жан МонеКатерина Акбаш та Ренат Ріжняк взяли участь у семінарі «PromotingGenderEqualityinOrganisations: ApproachesandPractices»(Сприяння гендерній рівності в організаціях: підходи та практики), організований Університетом Вітаутаса Великого.

001

Спікером семінару була знайома нам по попередньому проєкту 561785-EPP-1-2015-1-LT-EPPKA2-CBHE-JP «GenderStudiesCurriculum: AStepforDemocracyandPeaceinEU-neighbouringcountries withdifferenttraditions» (Гендерні студії: Крок до демократії та миру у сусідніх до ЄС країнах з різними традиціями) проректор УніверситетуВітовта Великого (Каунас, Литва)професор Наталія Мажєікієнє.

002

Семінар відбувся 31 січня 2023 року та зібрав учасників зі всієї Європи – присутніми були вчені з Литви, Греції, Іспанії, Італії та інших країн.

Відбулася предметна розмова щодо можливостей популяризації гендерної проблематики та привернення уваги громадськості до просування гендерної рівності на корпоративному рівні.Це викликало жваве зацікавленняу присутніх. До речі, тематика нашого проєкту є співзвучною до тематики виступу спікера. Адже мета проєкту нашої команди – просування гендерної рівності на субнаціональному рівні.

003

Семінар відбувся на платформі MS Teams і пройшов у діловій, фаховій, і разом з тим в теплій та дружній обстановці.

За результатами семінару всі його учасники отримали сертифікати.

56