• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

Ознайомлювальна екскурсія студентів до бібліотеки

07. 09. 2011 студенти 43 групи психолого-педагогічного факультету (напрям підготовки: Початкова освіта. Спеціалізація: дошкільне виховання) побували на екскурсії у Кіровоградській обласній бібліотеці для дітей ім. А. П. Гайдара.

Завідуюча відділом дитячого та сімейного читання Маковій М. Г. ознайомила студентів з історією становлення та структурою бібліотеки, з електронними презентаціями дитячих книг, які є у бібліотеці та цікаво розповіла про участь читачів Кіровоградської області у щорічному Фестивалі дитячого читання "Книгоманія", що відбувся у квітні 2011 році у м. Львові. Заввідділу інформаційно-консультативних послуг користувачам Рубленко Г. В. розповіла про фонди дитячих та методичних періодичних видань.

Наприкінці майбутні вчителі початкової школи та вихователі дошкільних закладів оглянули фахову виставку методичних видань, підготовлену працівниками бібліотеки спеціально для студентів цієї спеціальності.

Студенти гр. 43 виявили живий інтерес до змісту виступів працівників бібліотеки і книжкового фонду, що має професійно-методичне спрямування, та висловили подяку за цікаву і пізнавальну екскурсію.

Організатор – доцент кафедри методик початкового навчання Горська О. О.

 

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись