Вже третій рік поспіль кафедра теорії і методики технологічної підготовки, охорони праці та безпеки життєдіяльності, а також студенти спеціальностей «Трудове навчання» та «Фізика» фізико-математичного факультету КДПУ ім. В. Винниченка приймає участь в Агропромисловій Виставці "AGROEXPO", яка є найбільш масштабною в Україні спеціалізованою виставкою аграрної техніки й технологій – 77 тис.м2 відкритої та 15 тис.м2 критої площ.

2

Серед техніки й технологій цього року представлені машини, що працюють не тільки в сільському господарстві, що є традиційним для нашого регіону, а й транспортною, спецтехнікою в АПК, будівельними та енергозберігаючими технологія, обладнанням, яке застосовується для переробці відходів в АПК і екологічного спрямування. До речі, у 2016 році AGROEXPO набула ще й міжнародного статусу.

3

Викладачі кафедри ТМТПОПБЖ разом зі студентами спеціальності Технологічна освіта представили свої наробки декоративно-прикладного вжитку та деякі макети сільсько-господарських знарядь. Крім того, 29 вересня 2016 року на день відкриття Виставки відбулось найбільш масове разом з кураторами екскурсійне відвідування студентами фізико-математичного факультету (спеціальностей Трудове навчання та Фізика) за участю 1-4 курсів.

4

Усіх вразив розмах організаторів щодо учасників та техніки, який безумовно перевершив минулий рік. Новинкою був розділ тваринництва з показом племінних осіб великої рогатої худоби, а також коней, вівців, кіз, кроликів і птиці, в тому числі страусів. Були презентації, сувеніри, концерт і навіть "Шашличний двір". В підсумку – гарний настрій, хороші враження і чудова тепла сонячна осінь.

56789