Вчора, 20 квітня 2016 року, стартував перекладений українською мовою легендарний курс Гарвардського університету CS50 «Основи програмування»

Вчора, 20 квітня 2016 року, стартував перекладений українською мовою легендарний курс Гарвардського університету CS50 «Основи програмування», на який вже встигло зареєструватися 55 000 слухачів -http://courses.prometheus.org.ua/…/Prome…/CS50/2016_T1/about! Офлайн-групи створено за підтримки більше ніж 30-ти навчальних закладів та організацій України і, в тому числі, за підтримки фізико-математичного факультету нашого університету. Консультантом (ментором) офлайн-групи при КДПУ ім. В. Винниченка є старший викладач кафедри інформатики Віталій Володимирович Котяк.

2

Курс CS50 Гарвардського університету вважається найкращим курсом з основ програмування в світі. Про його легендарний статус свідчить те, що в 2015 році Єльський університет відмовився від власного вступного курсу програмування для першокурсників на користь використання CS50. Станом на 2015 рік офлайн версія CS50 також є найпопулярнішим курсом за вибором в Гарвардському університеті. Курс розрахований як на повних новачків, так і на тих слухачів, хто вже має невеликий стартовий досвід в програмуванні.

3

Цільова аудиторія курсу: бажаючі навчитися програмувати та отримати нову затребувану професію, демобілізовані бійці сил АТО, тимчасові переселенці та просто всі, хто хоче оволодіти програмуванням!

4567