Представляємо на сайті факультету доцента, кандидата технічних наук О.В. Присяжнюк, яка невдовзі буде одним з найактивніших учасників важливої факультетської події. Олена Віталіївна закінчила 1991 року фізико-математичний факультет Кіровоградського державного педагогічного університету за спеціальністю «фізика і математика» з відзнакою.2003 року в спецраді Інституту космічних досліджень НАН України та Національного космічного агентства України захистила дисертацію «Розробка алгоритмів послідовного аналізу варіантів для задач експертного оцінювання та їх застосування» та отримала ступінь кандидата технічних наук за спеціальністю «Системний аналіз і теорія оптимальних рішень». У 2005 р. отримала диплом доцента. Протягом всього періоду роботи на кафедрі інформатики проводить заняття з інформатики, систем та методів прийняття рішень, з інтелектуальних систем.

2

З самої юності Олену Віталіївну захоплював світ туристичних маршрутів – з палатками, з походами гірськими стежками, з вечірніми піснями біля багаття, з випробуваннями на витривалість. Ще у підлітковому віці, навчаючись у школі, вона почала відвідувати туристичний гурток, де навчали елементарних навичкок поведінки в туристичних походах: як розпалити багаття з «одного сірника», як розкласти палатку і зібрати рюкзак, як орієнтуватись на місцевості. Впродовж багатьох років на травневі свята Олена Віталіївна їздила в гірський Крим на 3-5-денні походи з такими ж, як і вона, закоханими у туризм. Пройшла печерними старовинними містами: Ескі-Кермен, Мангуп, Чуфут-Кале; забирались на Білу скелю, долала гірський маршрут вздовж русла річки Качі. Це дало тілу чудовий заряд бадьорості, а душі – заспокоєння.

3

Крім того, Олена Віталіївна цікавиться східною філософією. Її улюблені філософи – Ошо та Екхард Толле. Вже десять років займається йогою. Бажаємо Олені Віталіївні такої ж бадьорості і надалі, натхнення та успіхів у всіх важливих звершеннях.