26 вересня відбувся перший етап Всеукраїнської студентської олімпіади з програмування All-Ukrainian Collegiate Programming Contest АСМ-ІСРС 2020, що є етапом сітової першості.

Від нашого університету в цьому році участь у змаганнях взяли чотири команди: CUSPU_BSOD у складі магістрантів Олександра Сиволапа, Антона Ноги та Євгенія Філоненка, CUSPU_return_NULL у складі магістранта Костянтина Горбача та студентів 4 курсу Романа Бондаренка та Євгенія Москальова, CUSPU_team у складі студентів 3 курсу Максима Грицуна, Ігора Владковського та Єгора Клименка, CUSPU_KN19 у складі студентів 2 курсу Олександра Гаврилюка, Сергія Гриневича та Микити Шилова.

001

Участь усіх наших команд була результативною: кожна має у доробку не менше трьох задач. Найкращі успіхи у команди CUSPU_BSOD: вони розв’язали чотири задачі та за меншою кількістю штрафів випередили найкращу команду Центральноукраїнського технічного університету. Чори задачі має у доробку і команда третьокурсників CUSPU_team. З турнірною таблицею можна ознайомитися за посиланням https://c.oi.in.ua/standings/52-center.php?fbclid=IwAR1MXLPJ dqxq6NFKweSYrk-voGJy1fxr13vAZBdkMNon9-SPWNUNqZh8VBU. Однак офіційні результати будуть оголошені пізніше, оскільки у зв’язку з карантинними заходами формат змагань було змінено.

Кафедра інформатики та інформаційних технологій та деканат фізико-математичного факультету висловлюють подяку усім учасникам змагань та бажає їм здоров’я і подальших успіхів у навчанні