Доцент кафедри інформатики та інформаційних технологій Шлянчак  Світлана Олександрівна анонсувала розробку лекцій до нового курсу «Прикладне web-програмування», які знайомлять студентів зі світом Web.

001

На першій лекції С.О. Шлянчак ознайомила студентів з історією розвитку  та найновішими трендами у веб-розробці. В інтерактивному режимі викладач зі студентами з’ясували, в чому полягає різниця між Front-End і Back-End; розглянули завдання Front-End розробника. Лекції підготовлені у вигляді презентацій, де чітко, на прикладах, студенти засвоюють основні прийоми роботи щодо створення веб-додатків за допомогою HTML5, CSS3 і JS.

002

Цікавим є те, що досвід викладання цього курсу студентам Шлянчак С. О. впроваджує і в школі. А саме, учні 11-Б класу Центральноукраїнського наукового ліцею-інтернату в розділі «Веб-технології» вивчають подібний до зазначеного  курсу матеріал. Слід відзначити, що «Інформатика» є обов’язково-вибірковим предметом в школі, тому вибір в напрямку веб-технологій зроблено з урахуванням позиції учнів.