Цього дня на запрошення Кіровоградської обласної філармонії студенти-магістри Матійко О., Омельченко А. та Губаренко М. представили святкову новорічну фото-зону, яку побачили і мали змогу сфотографуватися численні відвідувачі філармонії. Схвальні відгуки почули студенти від керівництва області та міста, велике зацікавлення виявили представники ЗМІ, тому фізматівська фото-зона «розлетілася» по медіа та друкованих засобах інформації.

001002

А в другій половині дня фізмат приймав гостей – учнів молодшої та середніх груп школи моделей «Mix models», які завітали у гості на кафедру теорії і методики технологічної підготовки, охорони праці та безпеки життєдіяльності, де доцент Людмила Чистякова і майстер клаптикового шиття Ірина Кудревич провели захоплюючий майстер-клас «Новорічна текстильна листівка».

003004005

Діти із захопленням виготовляли із клаптиків тканин, ґудзиків та різного декору свої власні листівки, які напередодні Старого нового року стали гарним подарунком. Маленьким учням допомагали батьки, які із завзяттям включилися у процес і разом з дітьми творили красу.

005007008009010