30 жовтня 2019 року на базі комунального закладу “Кіровоградський обласний інститут післядипломної педагогічної  освіти імені Василя Сухомлинського” відбулося чергове засідання обласного семінару-практикуму учителів фізики з проблеми “Методика розв’язування олімпіадних задач з фізики”. Засідання було організоване лабораторією природничо-математичних дисциплін КОІППО (методист – кандидат педагогічних наук А.А.Дробін) і відбувалося дистанційно.

У рамках роботи семінару майстер-клас з розв’язання астрономічних та астрофізичних задач провів доцент кафедри фізики та методики її викладання ЦДПУ ім.В.Винниченка, вчитель фізики та астрономії комунального закладу "Навчально-виховне об’єднання І-ІІІ ступенів "Науковий ліцей Міської ради міста Кропивницького  Кіровоградської області" О.В. Волчанський.

    фото 1

Він запропонував учителям своє бачення шляхів покращення процесу підготовки учнів до розв’язання завдань ІІ та ІІІ  етапів олімпіади з фізики та астрономії.

фото 2            

З відеозаписом майстер-класу можна ознайомитись на офіційному сайті Кіровоградського обласного інституту післядипломної педагогічної  освіти імені Василя Сухомлинського або перейти безпосередньо за посиланням http://koippo.kr.ua/news/oblasnyj-seminar-praktykum-uchyteliv-fizyky-3.html#more-11384.