5 жовтня 2019 року о 10 годині на фізико-математичному факультеті Центральноукраїнського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка в аудиторії № 214 навчального корпусу № 4 (семиповерхівка) розпочали свою роботу суботні безкоштовні курси підготовки до ЗНО з математики та підготовки до Університетської олімпіади, яка дає можливість додати 10-20 балів до ЗНО з математики за умови вступу до Центральноукраїнського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка.

Перше заняття провів декан факультету, професор Ріжняк Ренат Ярославович на тему: «Обчислення. Текстові задачі». Доповідач продемонстрував розв’язування типових задач на операції з раціональними та ірраціональними числами, узагальнив матеріал щодо розв’язування текстових математичних задач на відсотки, частини, рух та роботу.

001

Наступне заняття безкоштовних курсів з математики 12 жовтня (10-та година, аудиторія № 214). Проводити його буде доцент кафедри прикладної математики, статистики та економіки Яременко Людмила Іванівна. Тема заняття – «Відсотки. Основні задачі на відсотки».

Тематичний план курсів та дати проведення конкретних занять можна подивитися на сайті фізико-математичного факультету.

002

Запрошуємо всіх бажаючих! Не втратьте можливість підвищити свій рівень знань з математики!