30 вересня 2019 року до Всеукраїнського дня бібліотек в обласній універсальній науковій бібліотеці ім.Д. І. Чижевського відбувся День відкритих дверей.

1 б бл отека

Упродовж дня кропивничани, що відвідали бібліотеку, знайомилися з новітніми ресурсами та інформаційними послугами бібліотеки. У бібліотеці відбувалося чимало цікавих презентацій, виставок, оглядових екскурсій-ознайомлень із відділами бібліотеки та інші заходи.

2 б бл отека

До свята долучилися і студенти фізмату! Родзинкою дня стало дефіле бібліотекарів, яке організувала студентка-магістрантка фізико-математичного факультету Ірина Кудревич, запропонувавши до перегляду колекцію одягу «Реінкарнація». Колекція одягу була виготовлена у відповідності до концепції відповідальної моди, еко-дизайну Іриною Кудревич разом зі студентами групи ТН18М під керівництвом доцента О. В. Абрамової.

3 б бл отека

Модний показ вперше відбувся у стінах бібліотеки. Для самих бібліотекарок, що дефілювали в одязі колекції із книгами в руках, це був дебют у ролі моделей. Присутні на заході дуже тепло сприйняли демонстрацію колекції – дефіле сподобалося і гостям, і співробітникам, і учасникам свята.

4 б бл отека

Інформацію надали Ірина Кудревич, Оксана Абрамова