21 вересня 2019 року доценти Пуляк Ольга Василівна та Абрамова Оксана Віталіївна взяли участь у роботі конференції Uni-Biz Bridge 3, що відбулася у м. Києві, та отримали сертифікати учасників. На заході обговорювали важливі питання вищої освіти, зокрема, яким має бути випускник ЗВО, щоб стати конкурентним на ринку праці.

У першій частині конференції присутні ознайомилися із презентаціями та виступами представників роботодавців Genesis, Imperial Tobacco, JTI, Coca-Cola, Райффайзен Банк Аваль, Альфа-Банк:  «Університет/студент/бізнес. Чи є порозуміння?»; «Інтеграція досвіду компанії в навчальний процес»; «Реалії роботи зі студентами. Міфи та очікування» та інші.

001

Друга частина конференції відбулася у форматі дискусійної панелі та круглих столів, де викладачі ЗВО мали можливість поспілкуватися із представниками компаній, обмінятися контактами та ідеями.

На конференції також було анонсовано відкриття освітнього простору UGEN у одному зі столичних вишів, як майданчика для створення діалогів між студентами та роботодавцями, проведення івентів та профорієнтаційних заходів, різноманітних лекцій та тренінгів із розвитку soft skills у майбутніх випускників, що так необхідні у їхній майбутній трудовій діяльності  тощо. Поширеними профорієнтаційними заходами для ознайомлення абітурієнтів, студентів із особливостями вибору майбутньої професії можна назвати Виставки професій, Ярмарки вакансій, Бізнес інкубатори, Кейс чемпіонати та інші.

002

Новину підготували О. Пуляк та О. Абрамова