28 лютого 2019 року відбувся семінар «Математика, її застосування та викладання», на якому виступив керівник семінару, доктор фізико-математичних наук, професор кафедри математики Волков Юрій Іванович з доповіддю на тему: «Дзядик В.К. – видатний український математик (до 100-річчя з дня народження)».

001

Юрій Іванович ознайомив з біографією Владислава Кириловича Дзядика. Також розповів про свою співпрацю із видатним математиком, адже Дзядик В.К. був науковим керівником при навчанні в аспірантурі Волкова Ю.І., а також випускників нашого вузу Денисенка П.М. та Біленка В.І..

002

Із співдоповіддю виступив Денисенко Петро Миколайович, який розповів про метод, який розробив Дзядик Владислав Кирилович.

Семінар відвідали викладачі та студенти фізико-математичного факультету ЦДПУ ім. В. Винниченка та науковці м. Кропивницький.

003004

Наступне засідання семінару «Математика, її застосування та викладання» відбудеться 14 березня 2019 року (четвер) о 14.10 у 205 аудиторії. Буде виступати аспірант 3 курсу спеціальності 113 Прикладна математика Луньова Марія з доповіддю на тему: «Еволюційні рівняння для обвідних хвильових пакетів у напівскінченній тришаровій рідині»

Запрошуємо усіх бажаючих.