З 9 листопада по 13 грудня 2018 року серед учнів та студентів кропивницьких шкіл та вишів проводився ІV міський бізнес-турнір «Стратегія фірми Кропивницький 2018».

Протягом часу проведення конкурсу його учасники змогли відчути себе на місці директора виробничого підприємства, відпрацювати свої практичні бізнес-навички, перевірити свої бізнес-ідеї та зрозуміти процес організації та функціонування бізнесу.

Цьогоріч до участі в цьому конкурсі долучилися і студенти фізико-математичного факультету. І хоча для них це перший досвід роботи із бізнес-симулятором ViAL+, проте вони як на перший раз показали гідний результат. Зокрема, у фіналі конкурсу студентка першого курсу магістратури спеціальності Математика Краснощок Настя зайняла 4 місце, а Тібекіна Катя та Яремчук Ігор ввійшли до десятки кращих серед студентів закладів вищої освіти нашого міста.

001

За словами учасників фінальної стадії, вони отримали незабутній досвід та можливість перевірити отримані в процесі навчання знання з економіки на практиці та поринути у світ економіки й бізнесу та відчути конкуренцію.

Крім того, з 12 по 14 грудня проводився в рамках турніру «Стратегія фірми Кропивницький 2018» для підприємців, фінансистів та для людей, котрі небайдужі до майбутнього рідного міста створено Лігу «Акули бізнесу». За результатами змагань у Лізі «Акули бізнесу» старший викладач кафедри математики Гаєвський М.В. зайняв 7 місце в загальному рейтингу.

002