18 жовтня 2018 року на фізико-математичному факультеті відбувся щорічний конкурс «Вернісаж талантів», в якому студенти-першокурсники показали свої творчі здібності, креативність та талант. Це свято, яке насамперед, згуртовує студентів, дає можливість більше познайомитися один з одним та з старшокурсниками, швидше адаптуватися до нових реалій навчання в університеті.

001

Відкрив концерт музичний дует Іллі Федоренко, студента групи СТ18Б (статистика) та Лілії Тітенко з піснею «Кохання». Чудове виконання музики на фортепіано та мелодійні звуки пісні були гідно оцінені бурхливими оплесками.

Енергійний та запальний флешмоб подарували студенти груп КТ18Б (комп’ютерні науки),ТН18Б (трудове навчання та технології) та ПО18Б (професійна освіта).

Свій талант презентувала Катерина Доброван, студентка групиТН18Б,яка виконала чуттєву п’єсу на фортепіано.

002

Оригінальну сценку під назвою «Самотній баян» представили студенти групи Ф18Б (фізика). З бурхливих оплесків, що лунали з глядацької зали, стало зрозуміло, що творчий підхід і цікавий виступ сподобався всім присутнім.

Танок – це мова, це ритм нашого життя. Це довела студентка групи М18Б (математика) Ірина Леськів, яка подарувала присутнім неперевершений східний танець.

З патріотичною піснею, яка торкнулася душі кожного учасника концерту, виступив студент ТН18Б (трудове навчання) Олександр Мельник, який був співведучим концерту.

003

Окрім співочих та танцювальних талантів, наші студенти наділені поетичними здібностями. Віршем, написаним з душею, порадувала студентка М18Б (математика) Нікіфоренко Діана.

На завершення святкової програми лунала фінальна пісня «Перлина Україна» у виконанні всіх учасників конкурсу «Вернісаж талантів».

На завершення, з вітальним словом виступила заступник декана фізико-математичного факультету Чистякова Л.О., яка зазначила, що навчати таких творчих студентів це, безперечно, гордість для факультету. Вона також побажала студентам подальших успіхів в розвитку творчих здібностей та успіхів навчанні.

004

Від студентського молодіжного парламенту привітав учасників депутат Грищенко Владислав, який вручив грамоти, подарунки та солодощі учасникам конкурсу.

За участь і допомогу в організації висловлюємо подяку студентській раді фізико-математичного факультету та профкому студентів ЦДПУ ім. В. Винниченка.

Усі учасники конкурсу «Вернісаж талантів» отримали солодкі подарунки від студентської ради.

Бажаємо всім учасникам подальших успіхів, нових творчих досягнень та звершень, і звичайно ж, успіхів у навчанні!