9-10 жовтня 2018 року у м. Полтава відбулася Всеукраїнська науково-практична конференція «Актуальні проблеми технологічної, професійної освіти, культурології та дизайну», з нагоди 40-річчя факультету технологій та дизайну Полтавського національного педагогічного університету імені В.Г. Короленка. Участь у конференції взяли представники фізико-математичного факультетузавідувач кафедри ТМТПОПБЖ, професор Садовий М.І. та доцент Чистякова Л.О.

001

На урочистостях представники нашого факультету від імені ректорату та всього колективу ЦДПУ ім. В. Винниченка привітали колектив зі знаменною датою – 40-річчям заснування факультету, передали цінний подарунок та побажали довгих років процвітання факультету технологій та дизайну.

002003004

Після урочистостей тривала робота з обговорення теоретико-методичих засад розвитку сучасної технологічної та професійної освіти, культури і дизайну, продукування культурно-просвітницьких ідей та цінностей в умовах сучасної практики технологічної та професійної освіти, регіональних проблем та перспектив сучасної технологічної освіти та інших питань.

Участь у конференції взяли представники різних педагогічних закладів України: Києва, Харкова, Чернігова, Вінниці, Глухова, Бердянська, Слов’янська та інших міст.

005

Приємним подарунком для учасників стала виставка творчих робіт студентів факультету технологій та дизайну, а також святковий концерт.